Bootonderhoud en reparatie

Of u nu een opblaasbare of stijve opblaasboot, een vis- of cruisemotorboot of een superjacht bezit, u wilt er zeker van zijn dat deze in goede staat en in de best mogelijke vorm blijft. Boten zorgen niet alleen voor vervoer, maar zijn ook uw thuis op het water, dus ze moeten comfortabel, veilig en betrouwbaar zijn. Om ervoor te zorgen dat u het meeste uit elke reis haalt en aan het einde van uw reis veilig weer aan land komt, is het belangrijk dat u een betrouwbare dienstverlener heeft voor reparaties en routineonderhoud.

Hier bij Heemhorst zijn we gespecialiseerd in het garanderen dat boten zeewaardig zijn en optimaal presteren. Onze ervaren ploeg monteurs en technici is bedreven in alle soorten onderhoud en reparaties, variërend van romp- en glasvezelwerk tot elektrische reparaties, motorafstellingen en regulier onderhoud zoals het verversen en afstellen van de olie.

Je zou je veiligheid en comfort op het land niet aan iedereen toevertrouwen, dus waarom zou je dat op het water doen? We beschikken over alle relevante certificeringen en beschikken over tientallen jaren aan gecombineerde ervaring, evenals vervangende onderdelen en gereedschappen voor een breed scala aan boten, motoren en probleemoplossingsproblemen. Of u nu op zoek bent naar een volledige revisie van uw boot en motor, of gewoon een paar onderdelen en wat advies nodig heeft voor een doe-het-zelf-reparatie, bij ons bent u aan het juiste adres.

Vorige slide
Volgende slide