Verkoop van onderdelen en accessoires

Hoewel ons bootonderhouds- en reparatieteam het beste is op Curaçao, begrijpen we dat er situaties zijn waarin het voor booteigenaren handig kan zijn om hun eigen werk te doen, en dat sommige mensen gewoon genieten van het doe-het-zelf-aspect van bootonderhoud en -reparatie.

Om booteigenaren te ondersteunen bij eventuele reparatie- en onderhoudsbehoeften, hebben we een breed scala aan zowel nieuwe als gebruikte boot- en motoronderdelen op voorraad en bestellen, evenals accessoires en diverse maritieme technische benodigdheden. Wat u ook nodig heeft om uw boot op het water te houden en optimaal te laten varen, wij kunnen u helpen deze aan te schaffen. En heeft u vragen over welk onderdeel of accessoire het beste bij uw vaartuig of situatie past, dan helpen wij u graag bij uw keuze.

Neem vandaag nog contact met ons op om de onderdelen en accessoires te bespreken die voor u beschikbaar zijn. Hoe eerder u over de uitrusting en benodigdheden beschikt die u nodig heeft, hoe eerder u uw boot weer op volle zee kunt laten varen!

Vorige slide
Volgende slide